Alipınar İlkokulu
ALİPINAR MAH. ALİPINAR CAD. NO 17C BAĞLAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Evrensel kriterlere sahip okullarla rekabet edebilecek düzeyde bilgi üretmek ve mantıklı düşünen kendi kendine yönetebilen araştırmacı okulu ve öğrenmeyi seven moral ve ahlaki değerlere sahip problem çözebilen öğrenciler yetiştirmek. Biz birbirimizi öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Kendimize ve bir birimize güveniriz. ‘ BİZ FARKLIYIZ YETENEKLİYİZ, ENERJİK ÇOŞKULU ve ÜRETKENİZ’

MİSYON

Sürekli yaratıcılık ve değişim içinde olmak, okulu iyileştirerek ve geliştirerek ılımlı okul kültürünü oluşturmak.Okulda eğitim ve öğretim programını geliştirmek.Okulda eğitimin niteliğinin artması için ekip çalışmalarını desteklemek.Eleştirmek yerine öz değerlendirme yapmak ve eğitim için gerekli organizasyonlara destek vermek.Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda herkes bir gün daha iyiye ulaşmak için çalışarak güne ‘ Okulun başarısı için ne yapabilirim’ ile başlamak.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ